O nás

Spoznajte nás

Stolárstvo je u nás v rodine prenášané z generácie na generáciu, a tak každý náš krok v tomto remesle je spojený s hlbokým rešpektom voči tradíciám a koreňom, z ktorých sme vzišli. Ukazujeme, že aj v dnešnom hektickom svete existujú miesta, kde sa remeslo stáva umením a drevo získa dušu.

Kde drevo získava dušu a remeslo ožíva
Chceme dokázať, že aj v dnešnej dobe je možné vytvoriť nábytok, ktorý spojuje funkčnosť s umeleckým výrazom. Každý kúsok nábytku, ktorý opúšťa našu dielňu, nesie so sebou čas a starostlivosť, ktorú sme doň vložili.

O čo sa snažíme
V dnešnom svete priemyselnej výroby a masovej produkcie málokedy nájdeme miesto, kde sa starodávne remeslo a individuálny prístup stretávajú s modernými technológiami.
Pri každom projekte sa snažíme porozumieť potrebám a predstavám našich zákazníkov. Náš prístup je individuálny a osobný. Sme presvedčení, že každý domov si zaslúži nábytok, ktorý nie je len bežným predmetom, ale živým umením, ktoré dotvára atmosféru každej miestnosti.

Nábytok, ktorý zostarne s vami

Ak hľadáte niečo viac než len bežný nábytok, ak túžite po príbehu, ktorý sa nesie skrze drevo a remeslo, ak chcete mať v domove kúsky nábytku, ktoré sú výnimočné a jedinečné, tak by ste nás mali spoznať.